Restriktivní konec roku 2020 a vstup do nového roku 2021

Super bidon, knírek a propíchnutá ruka. Jak uzavíral rok Drejslik?


Každoročně na podzim, když už je po všem, se u nás na Policku koná poslední vyjížďka vždy s hojnou účastí místních milovníků bajkování v přírodě. Bohužel nebylo možné, kvůli vládním nařízením, vyrazit v obvyklém termínu a s plnou účastí. Na tu pravou chvíli jsme si museli trpělivě pár dní počkat, teprve pak jsme mohli ve velmi omezeném počtu vyrazit. Jízda se vždy nese v pohodovém duchu, ve volném tempu a také s plnohodnotným občerstvením. Cyklistická část proběhla se vším všudy, pitný režim během ní také. Oběd s posezením v restauraci bohužel vůbec nepřicházel v úvahu, tak jsme to řešili operativně buřtem a lahváčem v lese skoro nahoře na Boře… Sjezd dolů, proti Sudetům, ještě na bahně a defacto na blind nebyl „ízy“, všichni jsme ho ale nakonec ve zdraví přežili – byl to řádný motokros 😁.

Pozn. red.: stejně jako vloni si všimněme aerodynamického řešení bidonu, vhodného zejména pro časovky. Takhle dokonale to nemají zmáknuté ani WorldTour teamy.

Jelikož už to bylo hodně v listopadu, měl jsem s sebou krásného MOVEMBERa, no posuďte sami 😀.

Další podzimní akcí bylo bezplatné dárcovství krve. Jelikož chodím darovat pravidelně již několik let, tak mě ani COVID neodradil a opět jsem vyrazil udělat něco pro dobro lidu, pro své zdraví a dobrovolně jsem se tak i zúčastnil legálního dopingu 😀.

Po všech srdcových a dobrovolných akcích, po ilegálních večírcích a podobných srandovačkách konečně přichází vstup do nového roku… Nyní už je na čase usednout do sedel zimních speciálů, nandat na sebe drtiče mrazu, CAMELBAKy s čajem hodit na záda a každý sám tradá ven do mrazu hltat hodiny a kiláky v sedle 😀.

Do nového roku přeji všem pevné zdraví, hodně štěstí, spoustu radostí a úspěchů, jak životních, tak i těch sportovních…

Pedálu zdar!

Lukáš