KPŽ v cyklistikém Camp nou

Seriál Kolo pro život se jezdí od dubna do září a člověk už ani nepočítá kolikátý závod objel… V polovině srpna však vždy přichází nové vzpružení a chuť závodit, protože na programu je závod, který startuje v cyklistické Camp nou Vysočina aréně. Právě tady rozdávaly bikovému světu radost jména jako Jaroslav Kulhavý, Nino Schurter a v roce 2019 cyklistický “MacGyver” Mathieu van der Poel. Tentokrát však nejsou na řadě sekce ACDC, Rock and Roll nebo Rubena Choice, dnes se bude závodit na maratonských distancí okolo nevyšší hory Žďárských vrchu – Devět skal.

Pořadatelé naposled v tomto roce přichystali kromě standartních tras “B” a “C” také plnotučnou variantu UCI trasu “A”, která měla 85 km a 1 457 m převýšení. Pro náš tým to znamenalo jediné = jedná se o poslední šanci shrábnout pořádný příděl bodů do týmové soutěže a posunout se tak co nejvýše v průběžném hodnocení týmu. Sjeli jsme se ze všech koutů republiky, bylo nás dokonce tolik, že nestačily židličky v týmovém stanu 😀.

Naše síly jsme rozložili na obě tratě, tak abychom pokryly potřeby jak týmu Hobby 1, tak Hobby 2 a zároveň si nekonkurovali. Dřina na trati přinesla adekvátní ohodnocení v podobě hezkých týmových bodů a nejednou to také cinklo v kategorii.

Výsledky

kompletní výsledky zde:

Trasa A

Trasa B

Fotogalerie

za fotky děkujeme ReinerPhoto a pořadateli závodu