Středeční pohár – Adršpach (4. díl)

Po krátké odmlce tu máme opět závodní středu a další díl SPéčka. Zázemí závodu se jen kosmetiky poposunulo o pár kilometrů dál z Teplic do nedalekého Ádru. Přímo před branami Adršpašských skal nám Petr Kohoutek, místní bajker a velký dobrodruh, připravil další ze středečních výzev.

Okruh byl letos spíše kratší, s jedním delším výjezdem a vlastně jedním dlouhým kořenitým/kamenitým sjezdem, který byl okořeněn o pár minibrdků. Parametry 4 km / 85 m up výjimečně přinesly 4 okruhy pro hlavní závod, kterého se jako již tradičně zúčastnili Martin Frenclík a Lukáš Drejslík 😃.

Od startu hned do kopce a pekelným tempem. Odtrhla se první 6členná skupina, kde jsme s Martinem bohužel nebyli. Utvořili jsme však záložní skupinku pronásledovatelů a chvílemi si i teamově pomohli. Závod pěkný, suchý a rychlý. Celkově Lukáš za 7. a 2. v kat. Martin 9. celkově a brambory v kategorii.

Po dnešním, předposledním závodě, se nám již rýsuje celkové pořadí. Již tuto sobotu 8. 10. se bude konat finálový, výjimečně bodovaný „poslední závod“, kde bude opravdu poslední možnost urvat si !pár bodů ve vlastní prospěch. Nedaleko zázemí závodu pak proběhne vyhlášení a bikers párty 😃. O výsledcích posledního závodu a i celkových výsledcích budeme po vystřízlivění neprodleně informovat…

Stay tuned!