Vysočina Arena Tour

První srpnovou sobotu se naše relativně početnější skupinka rozhodla po delší době zase vyzkoušet KáPéŽetka. V Novém Městě se jela NOVA Vysočina Arena Tour.

Zastoupení jsme měli na všech trasách. Prvními, kdo okusili závodní tempo, byli Zuzka, Radim, Sobíno a Michal na trase A. Ty čekalo 85 kilometrů s relativně komfortním převýšením 1 457 metrů. Radim si dojel pro krásné 9. místo v Elitě (11. celkově).

Sobíno se taky vytáhl. Celkové 22. místo (7. v třicítkách) svědčí o jeho výborné formě.

Zuzka a Michal už tak šťastní nebyli. Michal chytil chvilku po začátku defekt. Po opravě už jenom předjížděl a předjížděl. Celkově to stačilo na neuspokojivé 61. místo. Zuzka zase tak mocně zabrala, že roztrhala řetěz na několik malých kousíčků. Do cíle se vrátila stylem koloběžka a nebyla vůbec klasifikována.

Trasu B zvolili na tuto sobotu Markéta, Kubík, Lukáš, Kryštof, Michal a Hruszky. Markéta obsadila po poctivé 54 kilometrové rubačce 2. místo v kategorii. Taky Lukášovi se závod podařil a sebral bronz.

Kubík si vyzkoušel, jak je (podle jeho slov) mimo formu. Takže z toho bylo po cílovém spurtu 11. místo celkově a 5. v kategorii 🤣.

Hruszky k závodu přistoupil úplně jinak. Vysoké startovní číslo zajišťující poslední koridor využil naplno. Na start přijel zezadu a zkusil, kolik lidí předjede. No, předjel jich dost 😀.

Na trase C bojovali Michal a Kačka Anýžovi. Po 32 kilometrech se Michal (s rezervou) vešel do první stovky.

Na Vysočině krásně vyšlo počasí a i organizace byla na tradičně vysoké úrovni. Věřím tak, že většina závodníků odtud musela odjíždět spokojená.

Za fotky děkujeme ReinerPhoto.

Celkové výsledky na SportSoftu.