1000mil – 89hodin OD startu – den PÁTÝ

Po včerejší epizodě kdy se Milan musel odchýlit od směru trati a neponechával osud náhodě je od pozdního odpoledne opět ve hře! Dlouhé kilometry ho zaměstnávaly natolik, že si dokonce osvěžil a znovu prostudoval pravidla závodu. Výňatek zněl jasně: chybějící záznam = diskvalifikace ze závodu. S takovým závěrem se Milan nemohl smířit a než riskovat jakýkoliv renonc, tak se jal vymýšlet plán jak to napravit. Na úrovni Olešnice v Orlických horách otočil směr a vydal se na nejbližší vhodnou vlakovou zastávku.

Cca 320 km ve vlaku kvůli této minele.
Bohužel krásné a slunečné počasí v Orlických horách musel vyměnit za vytrvalý déšť a místo krátký – krátký přihodit nějaký ten nepromok.

Odhodlán, že vytrvalou jízdou stáhne vzniklé manko, tak do pozdních nočních hodin projel značnou část Orlických hor. Ačkoliv moc zavazadel nevezl, tak špatné počasí si s sebou rozhodně přivezl a z Českých Petrovic se mu ráno moc vyjíždět nechtělo.

Tento pohled prý znamenal otočení nad druhý bok.

Věříme, že cesta do CP2 bude už bez překvapení a vybraná smůla na začátku závodu se otočí zase v nějaké to štěstíčko. Cesta do cíle je ještě daleko a Milan je bojovník.