Nejsme jen cyklisti

Jak již je z nadpisu patrné, nejsme jen cyklisti. Někteří z nás svoje cyklistické nadšení doplňují o další ultra zážitky. Kuba a Peťa se rozhodli toto nadšení sdílet společně a tak na začátku listopadu si střihli MČR v horském orientačním běhu. Tento závod byl 2 denní, v krásné krajině Krkonoš.

Oba chlapci poctivě trénovali a když se sečte jejich dávka odtrénovaných = naběhaných kilometrů, tak se blížíme k magickému číslu 100  … no to není moc. (Kuba 70 km – Hruszky 30 km). Proto se naši borci rozhodli, že si týden před závodem upraví kategorii z plnotučných (23,0km / 1430m a 24,9km / 1270m) na kategorii příchozích, která byla o poznání  kratší. Každý den měli i tak v nohách (19km / 1100m a 17km / 950m).

Díky jejich ultra postupům, v některých případech vracení se na stejnou kontrolu (Kuba) :D, obžerství na občerstvovačkách a kvalitní běh do kopce i z kopce. Tak náš tým znamenal krásné celkové 4té místo! Na třetí místo chybělo pár vteřin … slovy DVĚ! 

Takže asi stále zůstaneme všichni u řidítek, kdy jedeme po označené trati. Například na KPŽ v Brdech :).

Aby toho nebylo málo, máme zde prostor i na elektronickou tužku, kde si ukážeme jak prohrát závod právě o ty DVĚ vteřiny ..

VTEŘINA PRVNÍ .. tady by to bylo ještě v normě. 

VTEŘINA DRUHÁ –  došlo ke změně pozic u Kubíka a Hruszkyho 😀 je vidět, že nám chutná! A jsme u zrodu novodobé fronty na banány .. (lidé se kolem nás točí – my zůstáváme!)

Co ale musíme pochválit, tak je závodní nasazení druhý den! .. koncetrovaný přístup k závodu a 100% nasazení! Tady se podařilo rychlým a bezchybným postupem několik vteřin umazat. Ale ??

 

… jen na chvilku, protože o pár metrů později se zase občerstvujeme! 😀

 

Ano, takto ve zkratce jde přijít o bednu 🙂

Poslední věta od Kubíka: I tak to byl krásný víkend, plný nevšedních zážitků. Od ubytování, přes nákup v KAUFLANDU (doporučujeme – hlavně ve Vrchlabí), tak i komentování závodu v jeho průběhu. Ano potkali jsme několik hezkých holek 🙂 ..

Etapa I.:

Etapa 2.: